Най-актуалният български дизайнер Миглена Каканашева – Мегз за първи път

...
Най-актуалният български дизайнер Миглена Каканашева – Мегз за първи път
Коментари Харесай

Мегз Се Превърна В Идол За Децата, Учи Ги Как Да Успеят В Живота

Най-актуалният български дизайнер Миглена Каканашева – Мегз за първи път остави бизнеса си настрани и ангажира онлайн аудиторията с урок, отдаден на бъдещето на България – децата.

Всеки понеделник тя ще застава пред камерата, с цел да преподаде следващия си урок на младите, пробвайки се да ги научи по какъв начин да се борят, по какъв начин да съумяват и да не се предават пред компликациите, които ги очакват по пътя им на развиване, научи Secret.bg

„Всеки ден най-малко 20 деца ми се обаждат на персоналния телефон, не знам по какъв начин съумяват да го намерят, само че ме изпълват с сила. Казват ми, че аз съм техният огромен дребен човек и че съм извънредно значима за техния живот. Откакто осъзнах това възприятие, усетих, че това е най-смисленото нещо“, споделя Мегз.

„Осъзнах, че съм дала сили на стотици деца да се преборят със себе си, със страховете и своята различност и да прекрачат учебния предел с високо вдигната глава. Аз самата съм била друго дете. Знам какво значи да отидеш на учебно заведение без да ти се желае да стъпваш там, тъй като си различен“, продължава историята си дизайнерката.

Каканашева озаглави влоговете си „Дреме ми“, предизвикана от думите на Тото на негово присъединяване. „От днешния медиен мониторинг видях, че Тото е осмял клипчето, в което разкривам по какъв начин е спечелил. Накрая той споделя: „Дреме ми на чушката дали съм спечелил“… Е, на мен ми дреме! Ужасно доста ми дреме. Дреме ми на чушката, на ряпата, на динята. Повече от всичко на света ми дреме за вас! Когато имате проблем, аз ще бъда там, както в миналото е имало хора в моите борби. Няма да позволи хора, които ви се подиграват, да ви откажат от фантазиите ви. Нещата могат да се трансформират!“, безапелационна е Мегз, с което провокира същинска лавина от позитивни страсти.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР