Науката разкри много тайни през последните години, но тази вероятно

...
Науката разкри много тайни през последните години, но тази вероятно
Коментари Харесай

Експерти посочиха идеалното време за секс

Науката разкри доста секрети през последните години, само че тази евентуално е най-стимулиращата. Най-доброто време на деня за правене на секс е тъкмо към 15:00 часа, съгласно ученият ендокринолог Алиса Вити, тъй като това е времето, когато мъжете и дамите са най-синхронизирани, оповестява Men’s Health.

Докато мъжете могат да се показват най-добре физически в ранните часове доникъде на сутринта (поради повишение на тестостерона), те доближават пик на естроген по-късно следобяд, което ги прави по-емоционално настроени към сътрудниците си. Жените изпитват пик в равнищата на кортизол тъкмо тогава, което оказва помощ за повишение на силата.

„ Въпреки че това може да не наподобява като логическа конфигурация за задоволство, комбинацията в действителност прави мъжете по-емоционални по време на секс и по-способни да се съсредоточат върху потребностите и удовлетворението на дамата “, написа Вити в книгата WomanCode. Разбира се, еднополовите двойки могат да имат друг открит ред за приятни прекарвания.

Ето 7 аргументи да изберете следобедите за еротични занимания:
Златната среда!

Следобедът не е прекомерно рано и не е прекомерно късно – идеалното време. Следобед сте били будни известно време, само че не толкоз дълго, че да сте изтощени от деня си. Това също е ужасно време за сънливост, което е съвършената активност след секс.

Научно потвърдено

Според д -р Пол Кели, клинични проучвания, свързани с Института за сън и циркадна неврология на Оксфордския университет, 15:00 ч. е най-хубавото време за секс - в случай че сте на двадесет години. Independent оповестява, че доктор Кели е открил, че тъкмо в средата на следобеда е пикова полова сила за 20-годишните, а и освен за тях.

Това може да бъде вашата ежедневна подготовка

Проучване от откриватели от Университета в Квебек открило, че половин час секс може да изгори толкоз калории, колкото 30-минутен джогинг. Така или другояче, явно това е най-хубавата причина да пропуснете подготовка.

Разнообразие

Ако нормално го вършиме през нощта или заран, бързият следобеден секс може да е нещо, което ще внесе малко многообразие в деня. Рутината може да бъде сериозен палач на либидото, тъй че за какво да не опитате друго време на деня и да видите какво се случва?

Но в случай че сексът в 15:00 ч. не е подобаващ вид за вас, има и доказателства, които демонстрират, че сутринта е също подобаващ миг. Едно изследване, извършено от Forza Supplements, открило, че най-хубавото време за утринен секс е към 7:30, към 45 минути след оптималното време за пробуждане. Изследователите стигнали до заключението, че утринният секс освобождава ендорфини, които намаляват кръвното налягане и понижават напрежението, като ви приготвят за прекрасен ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР