Научихме като вас, от медиите. Някакво физическо лице се е

...
Научихме като вас, от медиите. Някакво физическо лице се е
Коментари Харесай

Бабикян за скандала 500К: Не можем да сме контролен орган на лични разговори

" Научихме като вас, от медиите. Някакво физическо лице се е видяло с друго физическо лице. Мисля, че нито Радостин, нито Татяна са ръководители, нито зам-председатели на групите си. На всяка персонална среща не можем да бъдем надзорен орган кой с кого се вижда ". Това разяснява в " Денят стартира " Арман Бабикян за абсурда сред Има Такъв Народ и Татяна Дончева.

Арман Бабикян избира да има вяра на обстоятелствата и акцентира, че в тази ситуация основният прокурор е решил да влезе във функционалностите си.

" Зависи от обстоятелствата. Нямаме съображение да имаме вяра или да не имаме вяра. Ако това е правилно, никой не е подготвен да предизвиква подобен вид държание, това е ясно. Ако не е правилно, никой пък не би трябвало да предизвиква противоположния вид държание - за мятане на обвинявания ", съобщи Бабикян.

Депутатът е безапелационен, че в тази ситуация става дума за персонални диалози и посочи, че парламентарната му група постоянно е провеждала обществени диалози.

" Когато отидеш на избори, тогава имаш депутати. Всичко останало са сделки, които не са по усета ми ", сподели Бабикян.

Той изясни, че не е разговарял с Татяна Дончева, защото тя не е в България. Според него тя към този момент е дала своите изказвания, а въпросът ще се взема решение в съда.

Татяна Дончева е мандатоносител на Мая Манолова и Манолова е тази, която взема решение през кое гражданско съдружие партията ще се яви на избори, добави още депутатът.

" Не имам вяра, че настрана ще се явим, само че не мога да се изричам, преди да е взето решение. На идните избори виждам с скука и омерзение, тъй като за трети път вършим едно и също упражнение, което трябваше от дълго време да сме научили ", сподели Бабикян.

Регистрираното съдружие " Ние идваме " е неправителствена организация. Арман Бабикян сподели, че това е формат, с който де юре той и Николай Хаджигенов ще участват някъде, тъй като организацията им до момента е била виртуално създание.

" Сега сме Неправителствени организации, която има благоприятни условия да събира хората, да имаме проведен метод на битие и да може нашите симпатизанти да се намират на място, на което могат да си взаимодействат ", съобщи той.

Депутатът дефинира обединението " Изправи се БГ! Ние идваме! " като мост сред лявото и дясното:

" Защо в нашата дребна коалиция - тя е модел - съумях аз да разсърдя толкоз свои другари, тъй като съм с две леви дами в тази коалиция? Загубих другари, те също, тъй като са с десни хора като нас. Значи моделът е вероятен ", бе безапелационен Арман Бабикян.

ИБГНИ не е упорствала за мандат, тъй като е най-малката група, посочи Бабикян. По думите му Корнелия Нинова е отказала предварителни диалози, откакто Българска социалистическа партия е получила мандата.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР