Научаваме, че в Танзания не се говори за коронавирус и

...
Научаваме, че в Танзания не се говори за коронавирус и
Коментари Харесай

Журналист пита: Защо в Танзания не се говори за коронавирус?

" Научаваме, че в Танзания не се приказва за ковид и надлежно не се взимат никакви ограничения. Обявените случаи на заразeни са 509, а смъртните случаи - 21. Населението е 56 млн.
Тези, които се присмиват на тайните теории би трябвало да изясняват такива обстоятелства, написа някогашният основен редактор на вестник Дума.
Конспиративните пояснения се раждат от липса на задоволително добра логичност при интерпретиране на обстоятелствата, а не от безнаказаност или слаба просветеност ", написа още той.
Припомняме, че шефът на Националната здравна лаборатория на Танзания и ръководителят по надзор на качеството бяха уволнени, откакто институцията " разкрила ковид в парче папая.
Президентът Джон Магуфули изпратил в лабораторията проби, които сякаш били от хора, само че в действителност са от животни, плодове, субстанции и предмети. На пробите били дадени човешки имена и били предадени за тестване за ковид.
 Президентът на Танзания разкри с машинация какъв брой недостоверни са тестванията за ковид в страната Президентът на Танзания разкри с машинация какъв брой недостоверни са тестванията за ковид в страната
Директорът на Националната здравна лаборатория на Танзания и ръководителят по надзор на качеството бяха уволнени, откакто институция...
В непосредствено лъчение по малкия екран Магуфули разкри, че моторно масло, кръстено Джабир Хамза, 30-годишен, получило резултат " негативен " за ковид.
Парче от плод, кръстено Сара Самвели, 45-годишна, получило от Националната лаборатория резултат " неустановен ". Но друга проба от плод, по-специално от папая, кръстена Елизабет Ан, 26-годишна, била избран от лабораторията като " позитивна за ковид ".
Освен папаята, в Националната здравна лаборатория на Танзания определили като " заболели от ковид " още птица и коза.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР