Националният селекционер - Ясен Петров, бе изключително емоционален след победата

...
Националният селекционер - Ясен Петров, бе изключително емоционален след победата
Коментари Харесай

Емоционалният Ясен: Една малка крачица, но тя е сладка!

Националният селекционер - Ясен Петров, бе извънредно прочувствен след успеха над Литва с 1:0, която се оказа наша първа в група С от квалификациите за Мондиал 2022. Ето какво показа пловдивският Джанини:

" Знаех, че ще е доста мъчно. Момчетата доста желаеха тази победа. Мисля, че се представихме на положително равнище против тим, който няма какво да губи. Атмосферата е в действителност прелестна и мисля, че този тим има бъдеще. Днес си заслужихме точките. Две години нямахме победа и успяхме да я реализираме. Надявам се да бъдем подкрепени още повече, тъй като тези момчета заслужават. Изля се доста огромен негативизъм върху националния тим. Нашето предпочитание е да донесем наслада с точки и победи. Днес направихме една крачка. Гордея се от работата, която правя сега. Мисля, че контролирахме играта.

Една дребна крачица, само че тя е сладка. Ние имахме доста малко време за работа след мача с Италия. С всеки идващ лагер ще имаме време и ще можем да понаправим някои неща. През тези дни не е толкоз елементарно да се заложат нещата, които желаеме в мача. Литва не ни сътвори доста проблеми откъм гърба. Три млади момчета с опита на Недялков се оправиха доста добре. Малинов направи доста прекрасен дуел, капитанът Костадинов също се изцеди ", добави той.
 България победи Литва с 1:0 в международна подготовка
Най-сетне победа!

България изстрада успеха си над Литва с 1:0, Чочев - воин!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР