Националният селекционер Петър Хубчев иска сериозно отношение от тима си

...
Националният селекционер Петър Хубчев иска сериозно отношение от тима си
Коментари Харесай

Националният отбор не е за експерименти, заяви Петър Хубчев

Националният селекционер Петър Хубчев желае съществено отношение от отбора си за идната контролна среща със Саудитска Арабия. Специалистът дефинира противника като добър тим, който би трябвало да бъде почитан.

" В този мач желая да затвърдим, въпреки и мощно казано, нещата които загатнахме в предходните срещи. Да сме компактни като тимове и да демонстрираме хъс в играта си. Саудитска Арабия е техничен тим, гледах им два мача и ми следва да виждам още два. Класирането им за международното състезание приказва единствено по себе си ", сподели Хубчев.

България се изправя против азиатския отбор в Лисабон на 13 ноември.

Той стимулира избора си на един и същи състав за последните квалификации с Франция и Люксембург, и приятелският дуел, с това че не желае да ескпериментира, а да обиграва тима.

" Няма изобщо да опитвам, в случай че ви прави усещане разликите от последния път са доста дребни, а дебютантите са един или двама. В националния тим не може да има опити, задачата ни е да затвърдим някои от нещата. Освен извиканите има още 10 или 15, които следя непрестанно ", добави треньорът.

Той не е сигурен дали ще употребява оптималните си шест смени в дуела в Лисабон.

След дуела с Холандия през септември селекционерът разкритикува съществено някои играчи, без да посочва имената им. Тогава Хубчев изясни, че вижда несериозно отношение, а някои си мислят, че са в националния по право. В момента той вижда смяна.

" Силно се надявам да са го осъзнали, това е значимо за мен. Дано самите те да са разбрали защо става въпрос. От поведнието на някои, които от малко по-дълго време са тук, дръзвам да настоявам, че са разбрали ", сподели още Хубчев.

Селекционерът предизвести, че никой не е абониран за мястото си в тима и даден мач може да бъде финален късмет за всеки един футболист.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР