Националният селекционер на Франция - Дидие Дешан, даде пресконференция преди

...
Националният селекционер на Франция - Дидие Дешан, даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Дидие Дешан: Резултатите са всичко, футболистите ми знаят какво да направят

Националният селекционер на Франция - Дидие Дешан, даде конференция преди полуфиналния конфликт с Мароко. " Петлите " и " атласките лъвове " ще спорят за място на финала в Катар, а срещата е в сряда, 14-ти декември от 21:00 часа.

" Играчите ми не са ме изненадали. Резултатите са всичко. Някои от тях не се показаха на най-високото равнище, за други това е първо Световно, тъй че няма по какъв начин да предвидиш по какъв метод ще реагират на напрежението. Понякога страстите могат да те завладеят, само че ние имаме и някои доста опитни футболисти, а атмосферата в лагера е страхотна ", показа Дешан.

" Мароко е на полуфинал, аз не одобрявам, когато атмосферата бъде наречена враждебна, тъй като звучи отрицателно. Те имат страхотни почитатели, което е хубаво за тях. Ще бъде доста шумно и ние към този момент говорихме с футболистите за това. Те знаят какво би трябвало да създадат. Атмосферата обаче няма да означи головете. Трябва сами да създадат това, само че е хубаво да имаш такава шумна поддръжка ", разяснява експертът. 

Селекционерът на " петлите " разяснява и Антоан Гризман.

" Той се показва ужасно до този миг и ще се надяваме на следващия ден да продължи по този начин. Той има отличен ляв крайник и основава доста полжения за другите. Винаги мисли за тима "

" Спечелихме международната купа преди четири години, играейки с нашия си жанр, само че постоянно методът на игра може да се промени. Трябва да се приспособяваме към съперника и играчите, които срещаме. 

Дидие Дешан не не помни да похвали и Упамекано.

" Упамекано имаше най-много проблеми с манталитета. Той съумя да преодолее тези провокации, в този момент се усеща по-спокоен и по-уверен. Това му оказа помощ да доближи това равнище, с цел да покаже всичките си качества. Той е доста здрав. Той е спокоен и благополучен. Някои играчи, които могат да бъдат по-срамежливи или интровертни като него, се нуждаят от повече време, с цел да се развият. Но аз съм уверен, че когато един състезател има капацитет, той най-после процъфтява. Да, той мина през сложни времена, само че в този момент е по-спокоен и убеден, показвайки, че е топ състезател ", съобщи селекционерът на Франция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР