Националният селекционер Младен Кръстаич говори преди своя дебют начело на

...
Националният селекционер Младен Кръстаич говори преди своя дебют начело на
Коментари Харесай

Кръстаич: Мачът с Гибралтар е изключително важен за нас

Националният селекционер Младен Кръстаич приказва преди своя дебют отпред на " лъвовете " - против Гибралтар в Лига на нациите. Срещата е на следващия ден вечер, а през днешния ден сръбският експерт приказва пред българските медии в Разград.

" Искам да кажа, че едвам очаквам мачовете. Четири-пет дни сме дружно, атмосферата е страхотна! Всички футболисти са здрави. Не разделям футболисти на дебютанти или такива, които са играли - всеки футболист с български паспорт, е добре пристигнал. Няма някогашни, тези в листата, са най-хубавите сега. Не съм човек, който приказва за предходните мачове.
 Селекционерът на Гибралтар: Нивото на българския народен тим не се е намалило
Селекционерът на Гибралтар: Нивото на българския народен тим не се е намалило

" Искаме да играем на същото равнище като от първия мач "

Със сигурност цяла Европа беше сюрпризирана от това тъждество с Гибралтар, с цялото ми почитание към тях. Смятам, че сме любимци. Футболистите имат качествата, би трябвало ни поддръжката на публиката. Не търсим оправдание при положение на крах. Имам трима вратари, които са доста положителни. Вероятно сте разбрали от новините, че Десподов ще е капитан. За нас мачът е извънредно значим. С победа ще си подсигуряваме място в групата - футболистите го знаят.

Не мислим за изпадане от групата - в никакъв случай не съм разсъждавал по този начин. Цел номер 1 е да изнесем един добър мач против Гибралтар. Футболистите заслужават хвалба за показаното през последните пет дни. Ще сме оптимално съсредоточени за мача.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР