Националният селекционер Младен Кръстаич даде пресконференция преди утрешния мач с

...
Националният селекционер Младен Кръстаич даде пресконференция преди утрешния мач с
Коментари Харесай

Кръстаич: Притискайте мен, не играчите

Националният селекционер Младен Кръстаич даде конференция преди утрешния мач с Литва от европейските квалификации. 

" Важен мач, нуждаем се от три точки. Очаквам тежък мач, Литва има млад и перспективен тим. Надявам се играчите ми да имат повече сила, в сравнение с в предходните мачове. Срещу Черна гора мисля, че играхме добре, заслужавахме тъждество, само че загубихме. Имаме млад тим с положително качество и упоритост, тези играчи ще играят дружно в идващите 10 години. 

Сигурен съм, че момчетата ще дадат 120% на следващия ден. Доволен съм, че ще играем на нов стадион, само че още не съм го видял. Нормално е да имам сложена цел да спечелвам точки. Когато се вършат промени, е нужно време те да се случат. Направихме подменяне на тима, което никой не очакваше. Не знам дали сте гледали статистиката какъв брой от футболистите имат опит. Опитни са Десподов, Делев и Чочев. Всички селекционери би трябвало да се съобразяваме с обстоятелството, че не можем да работим с футболистите непрекъснато. Може да си отговорите на въпроса за какво някои не играят в клубовете. 

В обстановката, в която се намираме, имаме качество, само че нямаме опит. Трябва да се построява отбор за бъдещето. Мен може да притискате, а не играчите, аз би трябвало да съм напрегнат. Става дума за млади играчи без опит, като се изключи тези, които изброих. Не бих приказвал единствено за предходните два мача, а за шестте, откогато съм отпред. Нормално е да има върхове и спадове, когато се построява нов тим. Срещу Черна гора не ни доближи сила, това повлия на идващия дуел. Състава ли? Вие говорихте с футболистите в самолета, знаете към този момент състава ", сподели Младен Кръстаич. 
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР