Националният отбор по волейбол на България до 19 години загуби

...
Националният отбор по волейбол на България до 19 години загуби
Коментари Харесай

Жалко! Юношите на България загубиха финала на Световното първенство по волейбол

Националният тим по волейбол на България до 19 години загуби с 0:3 (20:25, 19:25, 19:25) от Полша в борба за купата на Световното състезание в Иран.

Двубоят стартира добре за България и нашите на няколко пъти повеждаха с в резултата до 5:5, след което поляците поеха контрола и взеха задатък, който на моменти доближи четири точки. В последна сметка противникът завоюва гейма с 25:20.

Вторият гейм стартира с преднина за поляците, само че след 5:5 нашите поведоха за малко. След 7:7 Полша още веднъж дръпна в резултата и поддържаше разлика от 3-4 точки, а на моменти задатъкът им стигаше до шест. Това разреши на поляците да вземат и втория гейм, този път с 25:19.

Третата част започва с 3:0 за Полша, нашите върнаха една точка, само че задатъкът на противника продължи да се натрупа и стигна стряскащото 7:1. Постепенно нашите стартирана да топят задатъка им, само че по този начин и не съумяха да до създадат по-малко от две точки. Полша продължи да диктува събитията до края и затвори мача с 25:19.

Най-резултатни за българите бяха Александър Николов и Виктор Бодуров с по 4 точки, до момента в който за Полша над всички беше Титус Новик с 6.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР