Националният ни отбор по плуване се завърна от европейското първенство

...
Националният ни отбор по плуване се завърна от европейското първенство
Коментари Харесай

Двукратният еврошампион Йосиф Миладинов: Не съм доволен от себе си

Националният ни тим по плуване се завърна от европейското състезание за юноши и девойки в Рим. Сред участниците бяха Йосиф Миладинов и Калоян Левтеров, които на процедура упражняват за олимпийските игри в Токио.

Тренировки, само че Йосиф завоюва две трофеи на 50 и на 100 метра бътерфлай. А Левтеров добави бронзов орден на 200 метра тил с време 1:59,13 минути, като остана на 72 стотни след спечелилия Ксавери Масюк от Полша. Отделно имаме още 3 участия на финали - пето място на Жанет Ангелова на 400 метра свободен жанр, седмо на Левтеров на 100 метра тил и четвърто на юношесеката ни щафета.

Оказа се, че макар златните медали, Йосиф не е удовлетворен от себе си, най-много от по-слабите времена, с които изпревари конкуренцията. Той приключи на 50 метра за 23,59 секунди, а на 100 метра – неговата обичана дисциплинираност – за 52 секунди, много зад тези 50,93 секунди, с които завоюва среброто на европейското за мъже и дами в Будапеща през май.

Като мотив, Йосиф посочи, че се е разболял за началото на шампионата в италианската столица.

Плувците ни присхтигнаха от Рим с полет, в който половината пасажери слязоха с фланелки на националния тим на Италия по футбол.
Още от Йосиф Миладинов в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР