Националите изплюха камъчето и признаха, че контролата срещу Гибралтар е

...
Националите изплюха камъчето и признаха, че контролата срещу Гибралтар е
Коментари Харесай

Националите: Срещу Гибралтар най-сетне е време за победа

Националите изплюха камъчето и признаха, че контролата против Гибралтар е проведена, с цел да може да се вдигне самочувствието ни с една победа. Преди този мач тимът ни има единствено една победа в последните си 19 дуела. И няма триумф съвсем от една година (б.ред. - последната победа бе в евроквалификацията против Чехия - 1:0, на 17 ноември в София).

" Ние отдаваме почит към Гибралтар. Като отбор, без значение какво е равнището, за нас е значимо да има победа, с цел да може играчите да придобият самочувствие и религия в себе си за идващите два мача. Всеки мач си е за себе си. Излизаме, с цел да бием. Когато имаш тим, против който би трябвало да играеш, той се проучва, без значение от класата. Ние сме го създали и излизаме за победа ", призна селекционерът Георги Дерменджиев. Мачът против Гибралтар е на следващия ден на ст. " Васил Левски " от 19:30 ч. и ще се предава по Българска национална телевизия 3. След него са последните ни два дуела от група 4 на лига В в шампионата Лига на нациите - домакинство против Финландия в неделя от 19:00 ч. и посещение против Ирландия на 18 ноември от 21:45 ч. наше време.

Нападателят Димитър Илиев, футболист №1 на България за м.г., също призна, че този мач е умислен за повишение на духа на тима ни. " Дано покажем по-добра игра и създадем стъпка напред в представянето. Ако реализираме победа, която е подплатена с игра и голове, ще излезем с по-голямо самочувствие в идващите мачове. Събраха ни се отрицателни резултати. Имаме доста малко победи последните години. Трябва да покажем на следващия ден, че ще променим нещата. Говорим си от дълго време за това и лагерите си вървят, резултатите са същите. Самата смяна би трябвало да пристигна от нашето отношение и влагането ни. Надявам се с мотивацията си и играта да дадем нещо на българския почитател. Мисля, че няма естествен човек в България, който да приема като триумф хикс срещу Гибралтар ", сподели капитанът на " Локомотив " (Пд). Той дефинира отсъствието на Тодор Неделев и Антон Недялков като огромна липса.

Двамата са единствено част от отсъстващите от отбора. Дерменджиев съобщи, че няма да разчита на 8-9 души и ще би трябвало да вика още играчи на тяхно място. Всъщност се знае, че 8 души са навън от отбора - Неделев и Недялков са двама от четиримата с позитивни проби за COVID-19. Другите са Георги Костадинов и вратарят Николай Михайлов. Заради контузии отпаднаха различен от вратарите - Пламен Илиев, а също Кирил Десподов, Петър Занев и Исмаил Иса.

Засега са извикани двама играчи в допълнение - вратарят Иван Караджов ( " Арда " ) и левият бек Александър Василев ( " Берое " ).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР