Натали Трифонова вдигна тестостерона на болярите във Велико Търново, като

...
Натали Трифонова вдигна тестостерона на болярите във Велико Търново, като
Коментари Харесай

Narod.bg пита кой е Чичко Паричко от Банкя зад блондинката? Натали побърка Търново с минижуп и БМВ за 150 бона

Натали Трифонова подвигна тестостерона на болярите във Велико Търново, като се появи с влудяваща латексова рокля, едвам прикриваща най-милото ѝ, и спортно БМВ Х5 М-серия за най-малко 150 000 лв., съобщи свидетел пред Narod.bg.

Блондинката изгря в целия си искра с помощта на своя Чичко Паричко от Банкя. Според мълвата хубавицата има дълбока връзка със застаряващ политик, който давал благо и драго, с цел да се любува на нейните прелести.

Иначе към този момент е ясно, че синоптичката зарадва плейбоите в родния си Велико Търново поради абитуриентския бал на обичания си братовчед Сашо Ковачев.

Реклама

Наталка била дама на младия джентълмен. От фотосите й в обществената мрежа се вижда, че е събрала погледите на всички присъстващи със супер късата лъскава рокля. Блондинката по принцип избира да носи минижупи, с цел да акцентира дългите си крайници.

Освен тоалетите и марковата чанта, за които Narod.bg ще постеви обособена обява, с цел да стане ясно какъв брой тъкмо костват, Натали впечатли съгражданите си със скъпото БМВ с баровски номер Сухопътни войски 07 77 РВ.

Знайно е, че Трифонова е доста близка с роднините си по майчина линия и постоянно върви с тях на почивки. С татко си не поддържа чак толкоз топли връзки.

Родителите й се развели, когато била дребна, и с баща й се отдалечили. С днешна дата той има друго семейство и по-млък наследник.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР