Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев не бе доволен от равенството

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев не бе доволен от равенството
Коментари Харесай

Белчев: Надявам се този резултат да ни подейства положително

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев не бе удовлетворен от равенството 2:2 против Етър (Велико Търново), което прекъсна серията от осем следващи победи на отбора му.

" За страдание през днешния ден не ни се получи играта. Хиксът е най-нормалният резултата от видяното на терена. Не успяхме да държим топката, не използвахме задоволително фланговете и от там пристигнаха проблемите за нас. Нямахме търпението през първата част да задържим топката и това ни сътвори неприятности. Бяхме готови и не бяхме сюрпризирани от това, което показва Етър. През по-голямата част от мача, седяхме надалеч от съперника, играехме постепенно, по този начин пристигнаха проблемите и преимуществото на моменти на Етър. Не би трябвало да ни стъписва, че допуснахме бързо равнене за 1:1. Трябва да сме готови за всевъзможни обстановки. Не можем постоянно след първи гол, да вкарваме и втори ", показа Станчев.

След осем следващи победи " алените " не завоюваха, а в този момент рискуват да изгубят и първото място в класирането. " Надявам се да ни подейства позитивно. Трябва да си вземем поучения, да работим, да гледаме напред. Трябва да продължим по-същия метод, като всеки мач да гоним успеха ", безапелационен е треньорът.

" През паузата ще играем с Монтана. Със сигурност имаме детайли от играта, които би трябвало да подобряваме. Тиаго Родригес се получи разтежение, като се надявам да няма затруднения и до два-три дни да е подготвен ", приключи Белчев. Първа лига 11 кръг, събота 30 септември  Етър 2:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР