Жена от Луизиана беше намерена мъртва в дома си в

...
Жена от Луизиана беше намерена мъртва в дома си в
Коментари Харесай

Мъж уби брутално майка в САЩ, държа децата й в клетка, едното почина

Жена от Луизиана беше открита мъртва в дома си в четвъртък, а двете й невръстни дъщери бяха отвлечени. Часове по-късно децата бяха открити в Мисисипи - едното от тях мъртво, а другото живо, оповестиха от щатската полиция.

Жертвата е имала връзка с мъж, който е бил задържан по отношение на двете убийства и отвличането.

„ Намерихме в колата живо 6-годишното дете ", сподели заместник-началникът Джими Травис от службата на шерифа на енорията Тангипахоа в Луизиана. Тялото на по-малката сестричка е намерено в гориста околност, близо до колата. Наблизо до тях проверяващите са открити кафези за дребни животни.

Въз основа на мястото на престъплението и случилото се в дома на жертвата, полицията има съображение да подозира евентуален трафик на хора.

Заподозреният Даниел Калихан отвел ченгета до мястото, където са били девойките, откакто инцидентен минувач го докладвал, че се държи съмнително.

Кали, майката на девойките, беше в неопределеност повече от 24 часа, преди да бъде открита " брутално убита " в спалнята на дома си в Лоранджър в четвъртък.

„ Това беше просто неописуемо закононарушение ", сподели шерифът на Тангипахоа Даниел Едуардс. „ Не желаете да виждате това като полицейски шеф. Не желаете да видите това като татко... Нашите сърца и молебствия са към околните на жертвите. Ужасяваща покруса ", добави той.

Update: Captured but Tragic Ending
Daniel Callihan ARRESTED in Mississippi.
He murdered 35-year-old Callie Brunett in Loranger Louisiana. Kidnapped her 2 children Jalie & Erin Brunett. Took them to Mississippi.
Erin Brunett found DEAD.
Jalie Brunett found ALIVE.
— Not El Chapo (@ScottEnlow)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР