Наставникът на Северна Македония Благоя Милевски говори пред медиите в

...
Наставникът на Северна Македония Благоя Милевски говори пред медиите в
Коментари Харесай

Милевски: Селекционерът на България бърка, мачът не е от политическо значение

Наставникът на Северна Македония Благоя Милевски приказва пред медиите в Скопие преди утрешния дуел с България в Лигата на нациите. Специалистът призна, че измененията на Младен Кръстаич в отбора на " лъвовете " е объркал неговия разбор преди срещата, само че акцентира, че по този начин или другояче футболистите му излизат за победа.

" Мач като мач, както постоянно ще желаеме да победим. Момчетата ще желаят да покажат, че загубихме несправедливо в Грузия. Въпросът с новия селекционер на България ни затрудни с разбора, тъй като те имат промени в състава, само че всичко зависи от нашата работа на терена. Състоянието на терена ли? Да, осведомен съм. Вече 30 дни беше затворен теренът по мое предпочитание, Раднички игра въз основата, взехме нужните ограничения.

Да сме ясни - да оставим политиката на политиците, ние сме спортисти и работим в спорта. Искаме да победим в мача. От нашата страна гостите ще имат съответно посрещане. Друго не ни интересува. Убеден съм, че единствено спортният аспект е в главите ни - моята, на федерацията, признателни сме за нашия банкет в Разград, нямаше никакви произшествия с нашия химн тогава, всичко беше наред. Надявам се и нашата аудитория да бъде правилна.

Нека победи по-добрият тим. България има мощни футболни, разгледаме ги като тим, а не като характерности. Пак споделям, че новият треньор на България внесе доста промени, само че ние имаме своя цел и тактика и градим конкурентен отбор за идващите четири-пет години ", сподели Боби Милевски в Скопие.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР