В любовта и връзките могат да се появят всякакви трудности

...
В любовта и връзките могат да се появят всякакви трудности
Коментари Харесай

Има 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас

В любовта и връзките могат да се появят всевъзможни компликации и провокации.
Едно от тях е разрушаването на доверието. Когато няма доверие сред сътрудниците, нещата могат да стартират съществено да се утежняват и да вървят надолу.
Понякога изпитваме съмнение без изключително забележими аргументи. В такива случаи по-скоро ниското самочувствие и несигурността ни карат да се съмняваме в любовта и желанията на колегата си. Но в други случаи се появяват редица червени знамена, които подсказват, че половинката ви може би не е до дъно откровен с вас.
Как да разберете дали сътрудникът ви крие нещо от вас? Кои са признаците?

Ревностно крие мобилния си телефон 
Мобилният телефон е устройството, в което държим цялата си връзка. Ако по някаква причина сте забелязали, че сътрудникът ви пази телефона си от вас усърдно, държи го непрекъснато в себе си, поставил е пароли, които не знаете или е задействал функционалността да не изскачат известия при заключен екран, то това са все знаци, че по всякакъв начин се пробва да скрие нещо от вас.

Постоянно го хващате да се оплита в неистини
Веднъж ви е споделил едно, след това напълно друго за същата обстановка. Започвате да се чудите дали вие не сте разбрали вярно или по-скоро той ви лъже и се пробва да прикрие нещо. Когато му зададете уточняващи въпроси, стартира да се изнервя, да става раздразним, да ви отвръща с въпроси. Всичко това подсказва, че се пробва да скрие нещо от вас.

Усещате отдалечаване
Един от признаците, че сътрудникът ви крие нещо от вас е прочувственото и физическото отдалечаване. Забелязали сте, че е почнал да се дистанцира от вас, не споделя, не ви допира, не изпитва потребност да ви прегърне, както го е правел преди без мотив.

Започнал е да натъртва повече на личния си живот, без да ви включва
Ако допреди това сте прекарвали повече време дружно, участвали сте дружно на събития, излизали сте дружно с общи другари, с ваши другари или единствено с негови, а в този момент той е почнал да прекарва повече време без вас, това несъмнено е сигнал, че ви изключва от живота си. Щом избира да прекарва време с други хора без вашата компания, това е обезпокоителен сигнал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР