Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разкри, че голмйсторът на

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разкри, че голмйсторът на
Коментари Харесай

Анчелоти с позитивен намек за състоянието на Бензема

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разкри, че голмйсторът на отбора Карим Бензема ще играе против Пари Сен Жермен във вторник единствено в случай че е изцяло възобновен от своята травма и няма риск за неговото здраве.

“Имаме положителни чувства за Бензема и чакаме в неделя или понеделник да тренира с тима. Тогава ще вземем решението за него. Усещанията са положителни. Най-важното е здравето на играча, постоянно съм го твърдял. Ако има даже и най-малък риск, Бензема няма да играе. Ако Карим играе във вторник, това значи, че няма никакъв риск. Ще преценим добре, остават ни още четири дни. Лука Йович е доста по-добре, възвръща се след прекарания ковид. Той влезе в игра против Гранада и се оправи добре. Той има шансове да играе на следващия ден. Ферлан Менди няма да е подготвен за на следващия ден, само че би трябвало да бъде за вторник.

"Взаимоотношенията ми с Гарет Бейл са много положителни, той е предан. Според мен той е подготвен за игра. Когато го пусна на терена, той ще се оправи. Някой може да ме попита за какво не го пущам по-често и аз разбирам това. В последните 15 дни обаче видях по какъв начин тренира интензивно и е подготвен ".

"Винисиус Жуниор ми се коства стимулиран. Януари беше доста придирчив месец за него и по тази причина му дадох още един почивен ден. Според мен той е подготвен още веднъж да бъде този Винисиус, който наблюдавахме до неотдавна. Все още не сме си говорили за мача във вторник. Нашите мисли са напълно ориентирани към мача ни с Виляреал, които ни затрудниха през първия полусезон. Най-важен е утрешният мач. Ла Лига е доста оспорвана и по тази причина ще заложа на най-силния вероятен състав. Също по този начин ще имаме време да си починем. Дано във вторник да играят най-хубавите, в това число и Неймар”, разяснява Анчелоти на пресконференцият си преди дуела с Виляреал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР