Наставникът на Пирин Милен Радуканов не скри възхищението си от

...
Наставникът на Пирин Милен Радуканов не скри възхищението си от
Коментари Харесай

Радуканов: Свалям шапка на момчетата, играят цяла година на над 100%

Наставникът на Пирин Милен Радуканов не скри възхищението си от възпитаниците си. Специалистът разяснява реванша от баражите за оцеляване с Етър, изгубен с 0:1, като изясни, че цяла година футболистите му играят на над 100%.

Радуканов засена и редицата кадрови проблеми, които има, като изясни, че в случай че не са юношите е нямало да има по какъв начин да попълни групата си.

Пирин ще играе с Витоша, като изгубилият този двубой изпада непосредствено. Благоевградчани са безапелационни, че ще се борят до последно.

„ Нищо не се обърка, всичко бе по проект до гола на Етър. Няма да върша разбор на мача. Гордея се с моите играчи каквото и да стане, и да изпаднем. Казах им, че могат да вървят с вдигнати глави. Пълна доминация, изпуснахме положения. Днес нямахме шанс. Радко приказвам за шанс, само че през днешния ден нямахме. Днес имахме повече положения. След гола Етър направи няколко контри. Нека си ги броят за положения, да са живи и здрави. Аз си виждам тима си и съм впечатлен. До 50 минута тотална доминация на отбора ни. Благодаря на почитателите за поддръжката “, стартира Радуканов.

„ Много по-различен можеше да е мачът, в случай че едно от ситуациите бе влезнало. Играчите извършиха всичко, което бяхме упражнявали. Трябваше ние да вкараме. Толкова положения не сме създавали от дълго време. Но шансът те покрива, когато нещата вървят в позитивна тенденция. Това, което вършим ние в този момент е много комплицирано и мъчно. Днес в случай че не бяха шестимата юноши, ние трябваше да излезем с девет играчи. Добре, че дребните попълнят. Методи Стефанов се включи прелестно, приветствам го. Другите имат още време да порастват. Само го споделям като факт, да знаете в каква конюнктура работим Ще се борим до последно “.

„ Ние ги изненадахме тотално. Радвам се, че всичко тренирано се получи. Можеше мачът да иде в друга посока. Ако не бяха вкарали този малко инцидентен гол, прекрасен удар другояче, приветствам, нещата щяха да са за нас. Повече искахме и владеехме самодейността. Впечатлен съм като игра и надиграване на съперника. Цяла година сме по този начин стимулирани. Прави им чест на момчетата. Играят всеки мач на над 100 %. Свалям им шапка. Можем да вървим с високо вдигнати глави. В постоянния сезон Пирин е 11-и с 26 точки на една точка от Черно море, на няколко от Славия. Сега виждате до къде го докарваме. С тази система, не знам по какъв начин е фиктивен и по какъв метод. Пирин от дълго време трябваше да е спокоен. Сега някои тимове почиват, ние ще играем още две седмици. Нещата са такива, каквито са. Гордея се с това, което върша тук “.

„ Пак ще си поиграем, само че към този момент е доста мъчно. Днес Конър го заболя адуктор, идващите два мача са непредсказуеми. И излиза, че може да си с 30 точки напред най-после да се случи най-лошото. Но ние ще се борим до последно, до момента в който не свири съдията. Дано възстановим моите играчи. Етър пристигна с 20 индивида група, ние не можем да попълним групата. Дано да съумеят. За мен е чест и наслаждение да ги повеждам и да съм техен треньор “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР