Наставникът на Лудогорец Павел Върба очаква тежък мач при гостуването

...
Наставникът на Лудогорец Павел Върба очаква тежък мач при гостуването
Коментари Харесай

Павел Върба: Футболистите ми нямат търпение да дойде мачът с Левски

Наставникът на Лудогорец Павел Върба чака тежък мач при гостуването на Левски на следващия ден в четвъртфинален мач за Купата на България.

" Левски е добър тим, който всяка година се бори за купата и Купата на България. Този сезон е същото. Съперникът ще играе крепко. Ще има и много почитатели на стадиона. Неуспешните резултати на Левски в шампионата са неприятна вест за Лудогорец. Отборът загуби точки в последните кръгове, само че ще желае непременно да завоюва Купата на България. Левски ще хвърли всичко в идния мач в четвъртък. Трябва да сме подготвени за доста тежък дуел. Сигурен съм, че срещата ще е доста забавна ", разяснява Павел Върба пред клубния уебсайт. В лагера на Лудогорец няма контузени играчи.

" В Милано изиграхме един доста сложен дуел против доста мощен тим като Интер. Всичко е наред. Нямаме контузени футболисти. Всички към този момент са разполагаем на треньорското управление. Надявам се всичко в тима да бъде наред и за идващите срещи, тъй като ни следва гъст цикъл. Имаме и отсрочена среща с Арда. Хубавото за мен е, че футболистите желаят да играят. Нямат самообладание да пристигна мачът с Левски и другите дуели по-късно ", сподели Върба. Треньорът увери, че играчите са в чудесно психическо положение след изолацията поради ковид след мача с Интер в Милано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР