Наставникът на Левски“ Станимир Стоилов говори пред медиите преди гостуването

...
Наставникът на Левски“ Станимир Стоилов говори пред медиите преди гостуването
Коментари Харесай

Стоилов: Левски трябва да търси футболното си надмощие

Наставникът на „ Левски “ Станимир Стоилов приказва пред медиите преди гостуването на „ Ботев “ (Враца).

„ Уверен съм, че още веднъж ще се усещаме като хазаин поради поддръжката на почитателите. Николай Михайлов ще се завърне в групата и всички останали футболисти са здрави. Притесненията ми постоянно свързани с това са по какъв начин ще се представим на терена. „ Левски “ би трябвало да играе като „ Левски “, да търси футболното си превъзходство. Имаме опция на следващия ден да покажем в каква спортна форма се намираме. Имам хрумвания за състава, само че имаме още 2 тренировки и тогава ще преценим кои ще започват. Но като тактичност и концепция сме наясно какво да вършим “, показа Стоилов.

„ Ботев “ (Враца) през тази година усъвършенства представянето си. Имат нов треньор, на него се дължи подемът в играта. Имат огромен брой задгранични футболисти и това оказва помощ за повдигането на качеството на играта. Те заслужават внимание, само че за мен по-важно е по какъв начин ще играе „ Левски “. Няма да зависи от съперника, в случай че „ Левски “ играе на максимума на опциите си “, разяснява Стоилов съперника на „ сините “.

„ Всеки мач ще подходим оптимално отговорно. Има задоволително дни до Суперкупата. Във всеки мач ще търсим най-благоприятен състав. Сега сме ориентирани напълно към мача с „ Ботев “, който е еднообразно значим като идния мач с Лудогорец на 1 септември “, добави още наставникът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР