Наставникът на Левски Живко Миланов говори пред журналистите на Централните

...
Наставникът на Левски Живко Миланов говори пред журналистите на Централните
Коментари Харесай

Живко Миланов: Според вас каква е атмосферата в съблекалнята?

Наставникът на Левски Живко Миланов приказва пред публицистите на Централните софийски гробища, където беше отслужена панихида в памет на Георги Аспарухов и Никола Котков. Бившият защитник съобщи, че към този миг е старши треньор на " сините ", само че не знае дали това ще продължи по този начин. Миланов попита риторично репортерите каква е атмосферата в съблекалнята на Герена съгласно тях.

" Гунди и Котков са спортисти, които са популяризирали цяла България. Те заслужават това почитание. Георги Аспарухов е жива легенда на Левски, той в никакъв случай не умира за последователите на Левски. Не съм имал достойнството да го виждам онлайн, само че от моя дядо, от моя татко ми е предадено какъв футболист, какъв човек е бил. Човек с огромно сърце, той е бил модел за подражателство на младежите.

Състоянието на Левски е моментно - сигурен съм, че след известно време Левски ще се оправи. Дали с нас, или без нас. Засега съм аз старши треньор, не знам дали ще продължа да бъда. Виждате какво е положението на клуба, водил съм диалози с Наско Сираков, необходимо е да се намерят спонсори, да се погасят отговорностите, да се задържат футболистите, няма по какъв начин да го обясня аз това, има хора от управлението, питайте тях.

Според вас каква е атмосферата в съблекалнята? Ако зависи от мен, бих дал контракти на всички футболисти. Не зависи от мен обаче. Футболът е къс, момчетата са експерти, всеки играе за пари, досега единствено можем да им благодарим, че не са си тръгнали. Искат да останат, множеството нямат контракти, упражняват единствено от предпочитание ", сподели Живко Миланов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР