Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров нарече провокация слуховете, че

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров нарече провокация слуховете, че
Коментари Харесай

Киров за напускане на Ботев Пд: Провокация! Няма да коментирам

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров назова провокация слуховете, че ще напуща канарчетата. “В България непрекъснато има такива провокации и не желая да ги коментирам”, сподели Киров след домакинската победа с 3:0 над Дунав.

“Важното беше, че постигнахме хубава победа. Създадохме много положения и обстановки. С изключение на първите 10 минути владеехме играта. Вкарахме три хубави гола, можеше и още.

Разговаряхме със състезателите, че би трябвало да бъдем съсредоточени от първата минута. Направиха го. Важното е да има въодушевление в играта. Когато топката е в наше пиртежание, ни се получават нещата. Започнахме да работим на по-високо равнище. В първета шестица са много съществени тимове, а имаме и мачове за купата”, съобщи след срещата доволният ментор на пловдивчани, който “открехна вратата” за идната лятна селекция на отбора.

“Желаех Васил Шопов още през зимата. Дали ще пристигна, зависи от ръководителите на нашия клуб”, сподели Киров във връзка плеймейкъра на Дунав (Русе). Първа лига 26 кръг, събота 17 март  Ботев (Пловдив) 3:0краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР