Наставникът на Барселона - Роберт Левандовски, коментира победата на каталунците

...
Наставникът на Барселона - Роберт Левандовски, коментира победата на каталунците
Коментари Харесай

Шави: Липсваше ни концентрация, но съм щастлив за играчите

Наставникът на Барселона - Роберт Левандовски, разяснява успеха на каталунците с 4:2 против отбора на Валенсия в мача сред двата тима от 33-тия кръг на испанската Ла Лига. „ Блаугранас “ изоставаха с 1:2, само че съумяха да извърнат развоя на събитията в своя изгода и стигнаха до крайния триумф след хеттрик на Роберт Левандовски.

„ Индивидуалните неточности пристигнаха от липса на централизация. Това ни се случва постоянно този сезон. Бяхме слаби в позиционното нахлуване, победихме, тъй като от се възползвахме от мощните си страни. Гледаме да обръщаме внимание на всички детайли от играта ни - както в офанзива, по този начин и в отбрана “, съобщи Шави.

Въпреки рецензиите, експертът похвали и огромна част от футболистите си.

„ Имаме страхотни играчи като Гюндоган, Рафиня, Педри, Ламин и Френки. А футболисти като Араухо и някои други са към момента доста млади и са в развой на учене. Тер Стеген е един от най-обичаните в съблекалнята. Играта в защита на Педри е доказателство, че той е физически добре. Изключително изпитание е да бягаш обратно по този начин. Щастлив съм от целия ми екип, те работят доста добре ”, добави някогашният полузащитник.

Xavi: " Our positional attack was poor today. We won because we took advantage of our set pieces. "
— Barça Universal (@BarcaUniversal)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР