Нашето представление страстно спори с О-БЕЗ-ЧОВЕЧАВАНЕТО, възпламенено от силните поеми

...
Нашето представление страстно спори с О-БЕЗ-ЧОВЕЧАВАНЕТО, възпламенено от силните поеми
Коментари Харесай

Благотворителен театър: „ОПАКОМЕТАМОРФОЗИ“ в помощ на Лори

„ Нашето зрелище буйно спори с О-БЕЗ-ЧОВЕЧАВАНЕТО, възпламенено от мощните поеми на Валери Петров и неговия рицарски, несклоняем дух; пази маргиналния човек като „ свят в света ”, като самоценност, която упорства за равноправно място в общежитието и пази жива паметта за това „ …Че и ний сме били от рода на хвърчащите хора… ”,  споделя Маргарита Младенова, режисьор на постановката.

На 2-ри декември 2015 година представлението „ ОПАКОМЕТАМОРФОЗИ “ по текстове на Валери Петров ще се играе благотворително в помощ на 20-годишната Лорина Мелева на сцената на  (София, ул. " Върбица " 12).

Лори страда от билатерална (двустранна) церебрална пареза на дясната ръка и левия крайник. В момента е неподвижна и всеки опит да стъпва й носи доста огромна болежка. За да се промени това и с цел да може да върви още веднъж, Лори се нуждае от комплицирана интервенция в чужбина, за която е нужна сумата от близо 22 000 евро. В самодейността ръка си подават креативният екип на постановката, Театрална работилница „ Сфумато “ и Независим спектакъл.

Билетите са на цена от 8 лева като цялостната им стойност ще бъде дарена непосредствено на Лори. Могат да бъдат закупени на касата на Независим спектакъл (ул. Върбица 12), билетния център на НДК, всички обекти на OMV и Office 1 Superstore, както и онлайн посредством Eventim. Повече информация за събитието:  или.

Всеки искащ ще има опция да подари в допълнение средства за Лори в специфични кутии, които ще бъдат сложени в театралната зала в размките на събитието. Дарения могат да бъдат превеждани и следната банкова сметка:

BGN: BG26PRCB92301025393910
EUR: BG94PRCB92301425393
BIC/SWIFT: PRCBBGSF
Титуляр: Лорина Ламброва Мелева

„ ОПАКОМЕТАМОРФОЗИ “:
По Валери Петров

Сценична версия и режисура: Маргарита Младенова
Музика: Асен Аврамов
Асистенти: Албена Георгиева, Стилиян Петров, Мирослава Гоговска
Фотограф: Яна Лозева
Участват:
Августина-Калина Петкова, Александър Недков, Борис Кашев, Борислава Стратиева, Боряна Братоева, Весела Петрова, Виолета Попова, Димитър Банчев, Калоян Трифонов, Михаил Скуджов, Неда Спасова, Сотир Мелев, Станислав Кертиков, Стоил Стоянов и Явор Костов - студенти от класа на проф. Маргарита Младенова

За повече информация:
Миалена Халваджийска - 0898 787 016
Симона Гоцис - 0899 597 983
Независим спектакъл - Каса - 089 880 82 82

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР