След Америка, Англия е страната с най-много имигранти от цял

...
След Америка, Англия е страната с най-много имигранти от цял
Коментари Харесай

Истинското лице на имигрантите в Англия през обектива на един немец

След Америка, Англия е страната с най-вече имигранти от целия свят. Според формалните данни на Службата за национална статистика техният брой нараства стремглаво през 2013-та година, като на чело на страните, чиито жители избират Обединеното кралство за собствен нов дом е Китай, следван от Индия, Полша, Съединени американски щати и Австралия. Цифрите идват в резултат на повишеното напрежение в страната поради политиката на ръководещите против българските и румънски имигранти. Редица страни в Европа разкритикуваха дейностите на английския министър председател Дейвид Камерън, а Фредрик Рейнфелд (шведският министър-председател) съобщи: „ Смятам, че това е погрешно. Вярвам, че в Европа, която би трябвало да бъде отворена, би трябвало да има свободно придвижване. Вместо това би трябвало да мислим по какъв начин хората, които идват тук, могат по-лесно да си намерят работа. "

Защо е цялата тази агитация против българите в Англия и какво цели тя не става напълно ясно. Още повече, че по-голямата част от съсловието на работническата класа е построена не от локални, а от чужденци.

Немският фотограф Daniel Stier, заинтересован от тематиката с имигрантите, взема решение да покаже многоликата британска общественост посредством същинските й корени, като прави фотоси на новите лондончани, облечени в националните носии на своите предшественици. Както можете да видите, това е една пъстра гама от култури, измежду които българската надалеч не наподобява такава опасност.

 inmycountry01

 inmycountry02

 inmycountry03

 inmycountry04

 inmycountry05

 inmycountry06

 inmycountry07

 inmycountry08

 inmycountry09

 inmycountry10

 inmycountry11

 inmycountry12

 inmycountry13

 inmycountry14

 inmycountry15

 inmycountry16

 inmycountry17

 inmycountry18

 inmycountry19

 inmycountry20

 inmycountry21

 inmycountry22

 inmycountry23

 inmycountry24

 inmycountry25

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР