Нарушаването на правилата за социална дистанция от привържениците на ЦСКА

...
Нарушаването на правилата за социална дистанция от привържениците на ЦСКА
Коментари Харесай

Прочухме се в Европа заради нарушаването на правилата от феновете на ЦСКА

Нарушаването на разпоредбите за обществена отдалеченост от последователите на ЦСКА по време на финала за Купата на България откри необятен отзив в Западна Европа. Авторитетната осведомителна организация " Ройтерс " излезе с материал по тематиката, в който написа, че макар наредбите на държавното управление за съблюдаване на противоепидемичните ограничения в страната, ентусиастите на " армейците " са се струпвали по трибуните и са псували премиера Бойко Борисов.

" Хиляди почитатели нарушиха разпоредбите за обществена отдалеченост на трибуните по време на успеха на Локомотив Пловдив над ЦСКА с 5:3 след дузпи във финала за Купата на България. Правителството на балканската страна разреши 12 хиляди фенове да участват на мача, макар многочислените нарушавания на ограниченията против COVID-19 след подновяването на локалното състезание на пети юни след съвсем тримесечна пауза.

Премиерът Бойко Борисов подреди на здравния министър Кирил Ананиев да участва на дуела, с цел да следи дали почитателите съблюдават напътствията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР