Narod.bg се добра до ексклузивни снимки на 18-годишната Дебора М.

...
Narod.bg се добра до ексклузивни снимки на 18-годишната Дебора М.
Коментари Харесай

Първо в Narod.bg: Ето я Дебора с 400-те шева след клането от изрода Георги Николаев

Narod.bg се добра до извънредни фотоси на 18-годишната Дебора М. (цялото име на жертвата се пази в редакцията ни, б.ред.), нарязана грубо с макетно ножче от 26-годишния изверг Георги Николаев. Момичето от Стара Загора е закърпено с 400 шева от медиците след садистичната офанзива на ревностния кръмчарски охранител.

 18-годишната Дебора е обезобразена от психопата

По искане на районната прокуратура в Стара Загора полицията в града задържа наново психопата.

 Това е изродът Георги

26-годишният ненормалник е арестуван за 72 часа и е упрекнат за това, че в интервала от 24.06.2023 година до 25.06.2023 година, в гр. Стара Загора, в изискванията на продължавано закононарушение, се заканил с ликвидиране на 18-годишната Дебора М., като това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му. На два пъти той изпратил текстови известия за закана с ликвидиране посредством интернет приложение.

 Снимките на Дебора снлед клането не са за хора със слаби нерви

Престъплението е квалифицирано по член 144, ал.3,вр.ал. 1 вр. член 26 от Наказателен кодекс.

Реклама

Разпитани са очевидци и са събрани писмени доказателства. Наблюдаващият прокурор е постановил и мярка „ възбрана на лицето да напуща територията на България “.

След укриване на Георги Николаев извергът бил арестуван от полицейски чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора на 30 юли 2023 година към 7:30 ч., на входа на Стара Загора, пътувал е в автомобил. Георги е осъждан за нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди. С разпореждане на наблюдаващия прокурор е арестуван за период до 72 часа, след предявяване на обвиняване.

Министърът на правораздаването Атанас Славов прикани прокуратурата да организира цялостно, обективно и задълбочено следствие на събитията, като се употребява целият инструментариум на закона, с цел да защитят почтената жертва и публичния интерес.

Във връзка със случая в Стара Загора провеждат шествие в понеделник, а кметът на града Живко Тодоров разгласи цялостна поддръжка за потърпевшото момиче.

На 26 юни 18-годишната Дебора бе накълцана по цялото тяло с макетно ножче, носът й бе строшен, а главата обръсната с машинка. Лекарите са създали 400 шева.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР