Narod.bg подава пореден сигнал до прокуратурата, която да отговори на

...
Narod.bg подава пореден сигнал до прокуратурата, която да отговори на
Коментари Харесай

Narod.bg до прокуратурата: Как се става милионер за един ден? Питайте Юри Смуков – Пурко и кмета Димитър Бръчков

Narod.bg подава следващ сигнал до прокуратурата, която да отговори на въпроса допустимо ли е в България да се стане милионер безусловно за един ден? Отговорът знае Пурко, както петричани назовават Държавна сигурност ченгето Юри Смуков, политическия татко на проваления кмет Димитър Бръчков.

Бившият митничар и щатен чиновник на „ Държавна сигурност “ е назначен за предприемач и милионер в интервал, в който неговото отроче с колумбийски мераци Бръчката встъпва в служба.

Любопитно е, че въпросният интервал съответствува и с влизането във властта на пишман патриотите от Вътрешна македонска революционна организация на войводата с найлоновата торбичка Красимир Каракачанов, написа още в сигнала до Narod.bg.

Трансформацията е в действителност впечатляваща – от елементарен продавач на лимонада Юри Смуков записва редица компании, които след това ще вземат участие в десетки състезания за публични поръчки.

Реклама

Успехът под чадъра на Бръчков не закъснява – „ кадърният “ предприемач скоростно стига до милионни обороти, което се потвърждава от справките в Търговския указател, които Narod.bg разгласява.

На прокуратурата би било забавно да узнае, че в публичните поръчки взе участие цялата фамилия на Пурко от Държавна сигурност.

Например – щерка му, която няма извоювано дело в живота си, взима възнаграждения по стотици хиляди лв., до момента в който „ домашните “ й се пишат от в действителност мастити юристи.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР