Narod.bg отново е пръв – след скандалното назначаване и след

...
Narod.bg отново е пръв – след скандалното назначаване и след
Коментари Харесай

Първо в Narod.bg: Ето го новия шеф на пристанищата! Ивайло Иванов е човек на ДПС и Кирил Домусчиев, целта е „усвояване“ на 150 млн.

Narod.bg още веднъж е пръв – след скандалното назначение и след наша обява последвалото отдръпване на компрометирания Ангел Забуртов за началник на Държавно дружество „ Пристанищна инфраструктура “ (ДППИ), министърът на превоза Георги Гвоздейков откри нов шеф – Ивайло Иванов.

Проверката ни сподели, че Иванов е някогашен шеф на териториално отделение „ Пристанище Бургас “ към ДППИ, бил е зависещ на Забуртов и против него в края на 2021-а е подаден сигнал за корупция – скица със закупуването на оборудване савак за 200 000 лв..

Реклама

Според информатора на Narod.bg Ивайло Иванов още веднъж е непосредствен до Движение за права и свободи и до лица, свързани с милиардера Кирил Домусчиев.

Според вътрешна информация от ДППИ задачата на назначението му е да се „ усвоят “ от верните компании над 150 милиона лв., евентуално за удълбочаването на двата плавателни канала в пристанище „ Варна “, което обслужва бизнеса на Домусчиев и Ахмед Доган. До момента тук потънаха над 400 милиона лв..

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР