Narod.bg алармира и.д. главен прокурор Борислав Сарафов да разбие действаща

...
Narod.bg алармира и.д. главен прокурор Борислав Сарафов да разбие действаща
Коментари Харесай

Narod.bg до Борислав Сарафов: Кметът на Сандански Атанас Стоянов арестуван за купуване на гласове, прокурор замете скандала

Narod.bg сигнализира и.д. основен прокурор Борислав Сарафов да разбие настояща проведена незаконна група с присъединяване на кмета на Сандански Атанас Стоянов и държавен обвинител, сега командирован в Апелативна прокуратура – София.

Наш брилянтен източник от Темида издаде, че градоначалникът на Сандански от Вътрешна македонска революционна организация е хванат сега на пазаруване на гласове, при което е задържан и пъхнат в килия за 24 часа. Услужливият прокурор И.А. (чието име се пази в редакцията и може да бъде предоставено при поискване от проверяващите, б.ред.) обаче покрива закононарушението, което остава без последици, най-малко досега, разкри източникът ни.

Екшънът с кмета на Сандански се разиграва на 14 ноември 2021-а, когато в България се организират избори 2 в 1 – парламентарните за 47-ото Народно заседание и в същото време гласувахме за втория мандат на Румен Радев.

Криминалната издънка се случва в региона на с. Ново Делчево, общ. Сандански. В деня на изборите кметът Атанас Стоянов, който локалните познават с прякора Мравката, е хванат с пари и описи за пазаруване на гласове, при което е задържан за 24 часа.

Реклама

Снимките, които публикуваме, демонстрират по какъв начин кметът обикаля и купува гласове с колата, в която са открити пачките и описите с имена.

Развоят на закононарушението е индикативен за метода на работа на прокуратурата по места и за нейната обязаност с изпълнителната власт – макар че Атанас Стоянов е заловен на мястото на престъплението с безспорни доказателства за престъпната си активност, абсурдът е сплескан от прокурор И.А.

Сякаш за премия И.А. сега е командирована в Апелативна прокуратура-София. За да е цялостен парадоксът, прокурорката е била и претендент за европрокурор в офиса на Лаура Кьовеши, само че за благополучие на цяла България отпаднала от конкуренцията.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР