Наредбата за контролните точки, която беше публикувана в Държавен вестник,

...
Наредбата за контролните точки, която беше публикувана в Държавен вестник,
Коментари Харесай

Разширяват възможностите за отнемане на шофьорската книжка

Наредбата за контролните точки, която беше оповестена в Държавен вестник, уголемява опциите за лишаване на шофьорската брошура на водачи направили нарушавания. Това заяви основен контрольор Лъчезар Близнаков от Пътна полиция, представен от БНР. 

Нарушенията, които водят до най-вече тежки произшествия у нас са тези, за които се усилва броят на отнетите контролни точки от Министерство на вътрешните работи, посочи той. 

" Това са нарушаванията, водещи до висок пътно-транспортен травматизъм по пътищата на страната. В последно време сме очевидци на все по повишен надзор, по-стриктни дейности от наша страна, само че резултата и резултата не ни удовлетворяват в огромна степен. Така че това е едно от дейностите - смяната на тази разпоредба -  с което се цели да се подобрят резултатите от осъществената активност. В тази връзка са и измененията в наредбата. Очевидно не може да се разчита единствено на публичното схващане и на самосъзнанието. Затова взимаме нещата главно в наши ръце ", изясни Близнаков. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР