Наранили ли сте някого, когото обичате, поради грешни решения? Измъчвате

...
Наранили ли сте някого, когото обичате, поради грешни решения? Измъчвате
Коментари Харесай

8 начина да си простите, за да продължите напред

Наранили ли сте някого, който обичате, заради неверни решения? Измъчвате ли се поради тези почтени неточности, които сте създали?

Да, всяка неточност има последици и би трябвало да се сблъскате с тях. Въпреки това, помнете, че като всички останали, вие заслужавате втори късмет в живота. Затова спрете да се измъчвате и се научете да си простите - няма безгрешни хора!

1. Преодолейте грешките си

Спрете да обвинявате себе си. Това, което е направено, е направено, тъй че е безсмислено да се обвинявате непрестанно. Това към този момент се е случило и да наказвате себе си не би трансформирало нищо.

2. Починете си

Добре е да си отдъхнете от паниката. Позволете си малко отмора, като отидете някъде другаде за няколко дни или седмици. Ако е допустимо, до момента в който сте надалеч, не проверявайте обществените медии и прекъснете всяка форма на връзка, която би разрешила неприятните мисли още веднъж да се върнат,

3. Помолете Бог за амнистия

Колкото и огромна да е била грешката ви, Бог е правилен и постоянно прости на тези, които откровено се разкаят и молят за амнистия.



4. Бъдете смирени, с цел да поискате амнистия от хората, които сте наранили

Независимо дали ще ви простят или не, самоуверено се изправете против тях и откровено се извинявайте. Премислете всичко, което желаете да им кажете и бъдете почтени както с тях, по този начин и със себе си.

5. Простете на тези, които са ви предизвикали болежка

Ако желаете да спрете да се измъчвате и да се почувствате по-добре, първо се научете да простите на тези, които са ви наранили.

6. Спрете да си припомняте грешките си

Постоянното мислене за вашите неуспехи ще докара единствено до меланхолия. Спрете да мислите за случилото се и продължете напред.

7. Фокусирайте вниманието си върху продуктивни неща

За да предпазите мозъка си от предишното, концентрирайте се върху работата си, образованието или всевъзможни продуктивни действия. Правете неща, които ви зареждат позитивно.

8. Намерете сили в поддръжката на вашето семейство и другари

Бъдете мощни за тези, които не престават да се придържат към вас, макар случилото се. Нека вашето семейство и другари ви оказват помощ.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР