Потресени пътници са видени да прегръщат близки и да бъдат

...
Потресени пътници са видени да прегръщат близки и да бъдат
Коментари Харесай

Singapore Airlines: Шокирани пътници са видени да прегръщат любими хора, след като британецът загина по време на ударен от турбуленция полет

Потресени пасажери са видени да прегръщат близки и да бъдат утешавани от членове на фамилията след гибелта на британец в ударен от турбуленция полет на Singapore Airlines полет.

73-годишният Джефри Ралф Китчън умря по време на турбуленцията от това, което се счита, че е било сърдечен удар, до момента в който брачната половинка му остава в болница. Смята се, че той е бил хвърлен от една страна в друга, когато самолетът е бил ударен при подли условия на 37 000 фута над Индийския океан.

Самолетът, пътуващ за Сингапур, трябваше да направи спешно кацане на интернационалното летище Суварнабхуми в Банкок, Тайланд. Джеф и брачната половинка му Линда летяха за Сингапур в първия стадий от шестседмична „ почивка на живота “ в Югоизточна Азия и Австралия. Известно е, че Джеф е имал сърдечни проблеми през последните години.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Британец на „ почивката на живота си “ умря след тежка турбуленция по време на полет на Сингапурските авиолинии

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Полетната карта на Сингапур...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР