Напрежението от последните дни между волейболиста Владимир Николов и икономиста

...
Напрежението от последните дни между волейболиста Владимир Николов и икономиста
Коментари Харесай

Фермата 2017: Изригна мъжки конфликт

Напрежението от последните дни сред волейболиста Владимир Николов и икономиста Владимир Каролев мазета с цялостна мощ в последния епизод на предаването. Въпреки първичните си благосклонности, от няколко дни двамата се нервират на тематика водачество, а някогашният капитан на националите даже подлага на критика до каква степен старейшината се оправя с разпределянето на работата.

 Владо Николов става все по-нервен

Владо Николов става все по-нервен

Снощи обаче свадите сред тях не стихнаха, а Николов непосредствено атакува икономиста и му увеличи звук. Каролев незабавно реагира и се опита да дава задания на мъжете, чието командване към този момент беше поверено на Николов от фермера на седмицата Марина.

" Опитваш се да всееш ерес " , упрекна го волейболистът и настоя адашът му да получи обособена задача, по която да работи самичък.

" Да забележим дали ще направи шкафа за боклука, той е задоволително обикновен за неговите качества ", ядоса се фермерският консултант.

Николов излезе от кожата си и преди този момент, когато Каролев потърси поддръжка от него след скандал с групата.

Фермерите подвигнаха мерника на старейшината си поради кошница с салами, която трябваше да получат, в случай че тимът на месоядните завоюва игра по исторически въпроси за София.

Като най-силния участник по тематиката, някогашният общински консултант беше умоляван да бърка в играта. Той оглавяваше тима на вегетарианците и тяхната премия беше кошница с плодове. Каролев обаче даваше ту неверни, ту правилни отговори, с което подразни болшинството месоядни.

" Нарочно сбърках два отговора, а вие даже не знаете кои са Цар Борис и Царица Йоанна " , скочи им Каролев, когато неговият тим победи и месото за следващ път се оказа мираж.

Освен протеста на фермерите, че мисли за егото си, вместо за общия интерес, икономистът получи и един мощен " диагонал " от Владо.

" Ти си противоречиш, искаше ли да спечелиш или не? Това почва да ме нервира повече, в сравнение с мога да устоя ", сподели волейболистът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР