Какво би бил светът без музика, без книги, без филми

...
Какво би бил светът без музика, без книги, без филми
Коментари Харесай

5 нови песни тази седмица

Какво би бил светът без музика, без книги, без филми или изкуство като цяло? Петък е и евентуалното сходни мрачни мисли не би трябвало да минават през главата ни. Вместо това самоуверено можем да се гмурнем в малко нова - и несъмнено качествена - музика.
 3 книги за уикенда от Катерина Бивалд, Оливие Норек и Сисел-Йо Гейсен
3 книги за уикенда

Три радикално разнообразни престъпни сюжета

Стреляме непосредствено в сърцето с най-любимите ни исландци на света.

Kaleo са на огромно международно турне, което през ноември и декември ще продължи в Европа. Преди дни пък чухме следващо ново парче от тях - все по този начин заредено с рокендрол и тестостерон.

От мъжки минаваме към женски хормони с доста секси нова ария от кралицата на танците и заниманията Софи Тъкър . Във видеото на " Spiral " взе участие Хайди Клум.

За изстудяване на пристрастеностите се насочваме към Тенеси, където заварваме King of Leon с прясно излезлият им нов албум Can We Please Have Fun. " Ballerina Radio " е последният сингъл от него, излязъл преди часове.

Още една обичана тайфа, завърнала се в слушалките ни след години неявяване. Шотландците от Travis не изневеряват на меланхоличния си жанр и тъкмо по тази причина ги обичаме. Парчето " Bus " е от идния да излезе нов албум L.A.Times.

За край нещо ефирно и могъщо като лятна стихия през нощта. " Brother " е ария от втория албум на любопитния план Humanist на Роб Маршал, а вокалите са не на различен, а на Дейв Гахан от Depeche Mode .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР