Симона от Хелс китчън показа закръглено коремче на последните си

...
Симона от Хелс китчън показа закръглено коремче на последните си
Коментари Харесай

Симона от Хелс китчън чака бебе?


Симона от Хелс китчън сподели закръглено коремче на последните си фотоси в обществените мрежи и пробуди любознанието на почитателите си, като доста от тях показаха догатки, че може да чака бебе, написа Ретро.

20-годишната госпожица от Смолян се сбогува с фантазията си да завоюва в Кухнята на пъкъла, само че за сметка на това Симона, която се оказа един от паметните облици в тазгодишния сезон, завоюва доста повече, в сравнение с всеки различен във формата. Защото в Кухнята на пъкъла съумя да открие и любовта.

„ Беше огромно предизвикателство. Не знаех дали ще се оправя. Всичките ми познати ми споделиха, че ще ме изгонят през първата седмица, тъй като там всички са готвачи и си потеглих, откакто станах една от последните “, описа Симона.

Девойката се трансформира в фаворитка на началник Ангелов и макар че самата тя нееднократно е казвала, че е отишла неподготвена за Хелс китчън, си потегли една от последните.

„ Мисля, че завоювах началник Ангелов с искреността, която имам, с това, че постоянно съм себе си, в никакъв случай не неистина и желая да се науча “.

Симона призна, че най-ценният миг в шоуто за нея е, че съумя да срещне и любовта – в лицето на Димитър. Към днешна дата двамата са дружно и са доста щастливи.

„ Не съм очаквала да срещна любовта, изключително пък в кулинарно предаване. Не съм отишла с тази цел, само че то просто се случи “.

Димитър и Симона започнаха надпреварата в разнообразни тимове – той беше в напълно мъжкия наследник тим, а тя при дамите в аления. Близостта сред тях обаче не остана незабелязана и стартира да нервира част от съотборниците им. В края на предаването любовта спечелва и Димитър предложи брак на изкусителната брюнетка. Без да се замисли, Симона сподели „ да “, а няколко седмици по-късно стартира да носи необятни блузки.   

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР