Напоследък сред потребителите на социалните мрежи стана изключително модерно да

...
Напоследък сред потребителите на социалните мрежи стана изключително модерно да
Коментари Харесай

Компания предлага наем на частен самолет, само за да се снимате в него

Напоследък измежду потребителите на обществените мрежи стана извънредно съвременно да показват първокласен метод на живот. Доста постоянно обаче фотосите от Инстаграм и Facebook не дават отговор на действителността. Руска компания реши да се възползва от тази наклонност и трансформира подправения стандарт на живот в бизнес начинание.
Компанията Private Jet Studio предлага ексцентрична услуга-можете да си наемете частен аероплан единствено с цел да си извършите фотоси с, към или в него, които да употребявате след това в обществените мрежи.
За задачата не е нужно фотосите или видеото да са обвързани с вашата кариера. Може просто да желаете да ги употребявате за персонални цели или да демонстрирате избран начин на живот пред онлайн приятелите ви.
Самолетът е напълно същински, фотосите също ще бъдат реалистичните. Единствената измама е, че няма да летите с него на никое място, единствено ще се снимате и то не в придвижване.
„ Това е най-големият, най-бързият и най-луксозният бизнес аероплан. Луксозният интериор пък е изработен единствено от най-качествени материали”, изясняват от компанията за машината –„ Гълфстрийм 65”.
Цените варират съгласно това дали желаете единствено да се снимате или желаете да ви бъде обезпечен и фотограф за професионална фотосесия. Използването на декора за фотоси коства 320лв. Ако желаете и видеоператор, ще би трябвало да заплатите 720 лева Пакетната цена за два часа с фотограф е 14 хиляди рубли, или към 400 лева
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР