Нападнал ви е простак – без причина, обидил, наругал, много

...
Нападнал ви е простак – без причина, обидил, наругал, много
Коментари Харесай

Току-що сте се сблъскали с лош човек? Това е много сериозно предупреждение

Нападнал ви е тъпанар – без причина, обидил, наругал, доста ви е разстроил. Или апаш е откраднал нещо от нас, също ни е огорчил. Или на пътя някой е блъснал колата ви.

Небрежен чиновник е изгубил документите ни или погрешно е оформил значима договорка. И не признава виновността си! Или на работа гнусен сътрудник къса нервите ни …

Всичко това огорчава доста. Това разстройва. И ние би трябвало да се пазиме, да се борим, да браним нашите ползи. Но ето какво би трябвало да извършите: Да научите следващия си, доста важе урок. „ Лошият човек “ е стършел, който ни е ужилил.

За да можем най-сетне да се събудим! И да разберем – би трябвало да се замислим за своята сигурност, стига умерено сме се разхождали през живота, като през цъфтяща поляна. Тревата е цялостна със змии, както написа Бърнард Шоу.

Необходимо е да повишите вниманието си и да станете по-бдителни. Това е първото. Трябва да промените паролите от всички профили в мрежата и да се убедите в това, че данните ви са предпазени. Проверете ключалките на къщата и алармата на колата.

Проверете вашите банкови карти, документи, може би би трябвало да си купите сейф или да промените ненадеждна ключалка … Трябва деликатно да поогледате обкръжението си – може би сте не запомнили за границите си и до вас са се настанили доста негодници?

А разпоредбите би трябвало да се съблюдават прецизно в този момент, на пътя и в живота. Това е значимо. Лимитът на шанс е привършен, време да се заемем с дисциплината. И походката и осанката си би трябвало да огледаме в профил – може би приличаме на жертва? Може би самите ние привличаме лешояди и хищници с нашия посърнал и и безсилен тип?

Нападението на неприятен човек или конфликтът с него е сигнал. Знак за отслабена отбрана и загуба на внимание. Това би трябвало да се направи незабавно, към момента има време.

Рибките гупи, апропо, живеят по-дълго в аквариум, където има хищници. Те били по-енергични и здрави – тъй че от време на време е нездравословно да се отпускате. Ако предприемем деяние в точния момент, повече нищо неприятно няма да ни се случи. А положително – сигурно! Защото  към този момент сте по-внимателни; и незабавно ще усетите положителното. Ще намерите положителни хора. Ще видите своите шансове…

esotericblog


 

Още по тематиката:

Това са мозъците на две 3-годишни деца: Едното е с положителни родители, другото е с лоши…

 

От родителите фактически доста зависи! На фотографията вляво е  здравият мозък на тригодишно дете, отгледано в положителна среда. А на дясната е мозъкът на дете, претърпяло рискови прочувствени контузии и…

Цялата публикация

Защо най-гнусните злодеи на света не носят никаква кармична отговорност?

 

Днес е мъчно да се откри човек, който да не е чувал какво е прераждане, карма и по какъв начин ни визира това. Обаче съперниците на тази доктрина нормално задават един много…

Цялата публикация

 

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР