Нападателят на Милан Златан Ибрахимович направи поредното си силно изказване.

...
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович направи поредното си силно изказване.
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович: Обичам Мбапе, но той трябва да усети вкуса на кръвта

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович направи следващото си мощно изявление. Шведът приказва във френското телевизионно предаване " Телефут ", като показа и мнението си за Килиан Мбапе.

" Обичам Мбапе. Но той към момента се усеща доста комфортно. Време му е да усети усета на кръвта, да се отърка в хората, да им каже, че не е най-хубавият и би трябвало още да се развива. Мбапе е в Топ 10, само че има и други футболисти, които са от години измежду най-хубавите и към момента са млади. Там е и Холанд, както и Ибрахимович ", споделя да себе си ексцентричният футболист.

" Искам да покажа на всички, че 40 е единствено едно число и да продължа да върша това, което обичам. Не мога да играя по този начин, както го правех преди 5-10 години, само че съм по-интелигентен и имам повече опит ", добави той.

" Аз съм най-хубавият. И не мога да се изненадам, когато някой ми каже, че съм най-хубавият. Що се отнася до моето отдръпване, няма какво повече да потвърждавам и да се оправдавам, когато спра с футбола. Ще продължа, до момента в който някой не ме изхвърли или не ми каже, че не разчита повече на мен. Или когато съм изцяло приключен ", съобщи Златан Ибрахимович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР