Бившият министър на икономиката и индустрията Богдан Богданов е получил

...
Бившият министър на икономиката и индустрията Богдан Богданов е получил
Коментари Харесай

Ексминистър Богдан Богданов ще води листи на ПП-ДБ

Бившият министър на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов е получил предложение от ПП-ДБ да води листи на идните предварителни парламентарни избори на 9 юни, които ще се проведат дружно с европейските избори – 2 в 1. Той е приел да води повече от една листа, само че към момента се преценя в кои области. Той уточни, че в границите на сглобката е получавал поддръжка от ПП-ДБ, само че не и от ГЕРБ-СДС.

Ексминистърът съобщи, че влиза в политиката, с цел да продължи това, което е почнал - да промени България. " Ако желаеме да продължим напред, би трябвало да се обединим, да работим в екип, само че да имаме ясни разграничения – хора, които са глобени и хора, които са попаднали под ударите на закона, е мъчно и няма по какъв начин да се работи. "

Според Богданов смяната на закони, които засягат вложения, направени на крайник, без финансова аргументация и без разбор за въздействието им е пагубно за вложенията, тъй като основава непредвидима среда за бизнеса. " Предизборно се изкарват целенасочени офанзиви към съответни лица от организация „ Митници “, само че не се чува нищо съответно за Боташ, за Турски поток, за огромни планове, ощетили страната ни. " " Това, което прави усещане е, че има целенасочени политически деяние, с което се деградира доверието в институциите ", приключи Богдан Богданов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР