Нападателят Марио Балотели показа завидно спокойствие след новината, че отново

...
Нападателят Марио Балотели показа завидно спокойствие след новината, че отново
Коментари Харесай

Балотели за повиквателната: Нормално е да играя за националния отбор!

Нападателят Марио Балотели сподели забележително успокоение след новината, че още веднъж е част от италианския народен тим след близо тригодишно неявяване.

За последно Супер Марио игра за “андзурите” през септември 2018 година в дуела против Полша от шампионата Лига на нациите. Вчера стана ясно, че селекционерът Роберто Манчини, го е присъединил в разширения състав на Италия.

“Добре съм и в положително въодушевление. Аз съм на 31 години и е напълно обикновено да играя за националния тим. Обратното би било ненормално. Надявам се Италия да се класира на Световното състезание. Дори не разбирам по какъв начин не го направи до момента, а би трябвало да премине през плейоф”, разяснява Балотели, представен от “Футбол Италия”.

Той отхвърля към този момент опцията да се завърне в Серия А, защото се усеща добре в турския Адана Демирспор, където е привързан с контракт до лятото на 2024 година.

Балотели разяснява и връзките си със селекционера Манчини, който беше негов треньор и в Манчестър Сити.

“Разговаряхме и всичко е тъкмо сред нас. Той ми даде късмет за дебют и се надявам един ден да направя и бенефиса си под негово ръководство”, сподели нападателят, който има девет попадения и пет асистенции в 21 мача във всички шампионати в турската Суперлига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР