Българските футболисти не могат да стигнат трансферни суми от 1

...
Българските футболисти не могат да стигнат трансферни суми от 1
Коментари Харесай

Гонзо пред БТВ: Нямаме добри треньори

Българските футболисти не могат да стигнат трансферни суми от 1 милион, да не приказваме за по-големи, това регистрира шефът на БФС Георги Иванов-Гонзо в изявление за bTV. „ Нямаме положителни треньори. Не можеш да имаш добър възпитаник, в случай че няма добър преподавател “, съобщи той.

Гонзо разяснява концепцията да има наложителна квота за български играчи в мачовете от шампионата с думите, че не обича изкуствените неща. Той изясни, че в случай че няма задоволително мощни български играчи, клубовете ще би трябвало да пускат по-слаби. Ако пък имат, надали някой ще ги държи на скамейката, с цел да пускат чужденци.

„ Ако националният тим няма резултати, БФС не може да бяга от отговорност за това ”, съобщи президентът му.

Георги Иванов сподели също, че не е търсил съдействие с хора от екипа на Димитър Бербатов, откакто те са декларирали, че към този момент не желаят да се занимават с родния футбол. „ Трудно е да работиш с хора, които не желаят да работят ”, изясни той.

„ Оттеглянето на Гриша Ганчев от ЦСКА е загуба за българския футбол ”, съобщи Гонзо, като акцентира, че той е развивал клуба и детско-юношеската школа, както би трябвало да прави един съзнателен президент на футболен клуб.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР