Налице са основателни съмнения, че приоритетът на управляващите са печалбите

...
Налице са основателни съмнения, че приоритетът на управляващите са печалбите
Коментари Харесай

Румен Радев разкова сглобката: Властта се грижи за печалбите на своите фирми, не за народа

Налице са основателни подозрения, че целта на ръководещите са облагите на доближените компании, а не гарантирането на трудовата претовареност във въглищните райони и устойчивостта на българската енергетика. С тези думи в десетката по отношение на митингите в страната президентът Румен Радев безусловно разкова ръководещата сглобка.

По думите на президента налице са и основателни подозрения, че крамолите вътре в ръководещата коалиция са за порциите от европейските пари, а не поради ползите на хората.

„ Единственият метод да се разсеят тези подозрения и проектите за обективен преход да оправдаят името си е ръководещите да дадат ясни гаранции за обезпечаването на трудовата претовареност в районите, за устойчивостта на българската енергетика и за предпазване в оптималната степен на нейната самостоятелност. И при огромна бистрота. Това е, което липсва сега “, безапелационен бе Румен Радев.

Реклама

Същевременно в 15 часа стартира изключително съвещание на Министерския съвет, намерено от премиера Николай Денков.

В дневния ред на съвещанието има включени единствено две точки. Първата от тях е Проект на решение за одобрение на нови цели по стратегия „ Развитие на районите “ 2021 – 2027 година и на планове на териториални проекти за обективен преход на Република България за регионите от равнище NUTS3 – Стара Загора (и прилежащите общини), Кюстендил и Перник, като част от програмата.

Кабинетът ще прегледа и план на решение за осъществяване на стратегически обзор на отбранителната политика на Република България, като периодически обзор на защитата.

Нямаше изявления пред медиите при започване на съвещанието.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР