Накрая беше публикувано подробно прес-съобщение от марката Xcite, посветено на

...
Накрая беше публикувано подробно прес-съобщение от марката Xcite, посветено на
Коментари Харесай

В салоните на Lada се появиха съвременните сглобени в Русия кросоувъри Xcite X-Cross 7

Накрая беше оповестено в детайли прес-съобщение от марката Xcite, отдадено на началото на продажбите на кросоувъра X-Cross 7 на съветския пазар. Той разкрива детайлности по отношение на равнищата на съоръжение на двете версии и наличността на модела в другите градове.

Моделът се предлага на цена от 2,5 милиона рубли в представителствата на Lada. Първоначално новият артикул се появи в Москва, Санкт Петербург, Казан, Воронеж, Самара, Толиати и Нижни Новгород в две равнища на съоръжение – Enjoy и Techno.

„ Автозавод Санкт Петербург “ подписа съглашение за дистрибуция на своите коли в дилърската мрежа на Lada като най-голямата и най-професионална дилърска общественост в Русия. Всяко от партньорските представителства има избрани зони за колите Xcite, а логото на марката е сложено на външната фасада. Всички търговци разполагат с нужната наличност от аварийни елементи, а квалифицираният, подготвен личен състав е виновен за високото качество на обслужването “ — настояват от Xcite.

Това е клонинг на Chery Tiggo 7 Pro с размери 4500 x 1842 x 1705 мм и клирънс от 190 мм. Обемът на багажното поделение е 475 литра и може да бъде повишен до 1500 литра посредством сгънатите втори ред седалки. Автомобилът е оборудван с 18-инчови лети джанти с гуми 225/60R18.

Салонът разполага със 7-инчов панел и 10-инчов диагонал на екрана на мултимедийната система. Централният подлакътник е оборудван с бокс с функционалност за изстудяване. Воланът с електрическо сервоуправление и отопление има кожена тапицерия и е с регулируема височина. Интериорът е оборудван с три USB-порта на предния и задния ред седалки.

В общоприетата окомплектовка влиза електрическа врата на багажника, безключов достъп и отдалечено пускане с ключа. Оборудването включва още LED-оптика, двузонов климатроник, мултимедийна система с 6 високоговорителя и поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto, отопляеми предни и задни седалки, предно стъкло, задно стъкло, външни огледала и дюзи за миене на предното стъкло.

Версията Techno е получила панорамен електрически покрив, опция за безжично зареждане на смарт телефони, многоцветно осветяване, система за всестранно наблюдаване, както и четирипосочна електрическа лумбална опора за седалката на лидера и четирипосочна електрическа пасажерска седалка.

Автомобилът е оборудван с 1,5-литров мотор с мощ 147 к.с., предно задвижване и вариатор. Предлага се в шест железни цвята, в това число алено, бяла перла, синьо, сиво, черно и сребристо.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР