Наистина ви е провървяло, ако в обкръжението си имате такива

...
Наистина ви е провървяло, ако в обкръжението си имате такива
Коментари Харесай

7 признака на енергийно силния човек

 7-признака-на-енергийно-силния-човек

Наистина ви е провървяло, в случай че в обкръжението си имате такива хора. Съществуват 7 съществени признака на енергийно мощната персона. Ако в това изложение не сте познали себе си, само че ви припомня за непосредствен човек или сътрудник, ориентирайте се към теи хора. От тях можете да се заредите с позитивна сила.  Шансовете ви за триумф във всяа сфера ще бъдат доста по-големи, в случай че в компанията ви се появят мощни хора. И по този начин, с какво се отличават енергийно мощните хора?

Признак №1

Енергийно мощният човек има чиста аура, което значи, че съвсем не боледува. Когато аурата е нищожна, той се уморява по-бързо, изпитва главоболие, безусловно отвред се появявяват хронични болести. Често това води до съществени заболявания.

Признак №2

Силната аура подарява своя собственик с необикновен триумф във всяко начинание. Енергийно силнит ехора постоянно имат по-големи шансове за реализиране на триумф. При това без особени старания.

Признак №3

Човекът с чисто и мощно биополе излъчва позитивизъм. До него на човек му се желае да твори, да работи, да завоюва света. Ако лицето е от противоположния пол, то с лекост можеш да се влюбиш в него.

Признак №4

Хората с високо равнище на сила имат по-малко проблеми. Това напълно не значи, че живеят щастливо и безоблачно, просто проблемите не им основават някакъв необикновен дискомфорт. Шансове за това животът им внезапно да се промени и да стане доста по-лош съвсем няма.

Признак №5

Човекът със мощна сила най-често е водач. Да водиш другите след себе си и да бъдеш слаб са две неща, които са несъпоставими едно с друго.

Признак №6

Силната сила е мощно и крепко тяло. Когато индивидът е мощен душевно, той е мощен и физически Той е устойчив, уморява се постепенно и постоянно е подготвен да покори нови върхове.

Признак №7

Съзнанието на мощния човек е постоянно отворено. Той не се опасява да опитва, да покорява хоризонти и да уголемява рамките. Силната сила разрешава да не се страхуваш от промени, каквито и да са те. Това още един път потвърждава, че животът е динамичност. Животът са промени и непрекъснати преобразувания.

Трябва да се помни, че няма по какъв начин да се имат единствено два обособени признака, а не всичките седем. Просто те са развити на друго равнище. Има малко отклонения или аномалии, само че като цяло всяка една от точките се засилва и усилва с повишаването на биополето. Просто би трябвало да работите над своите мисли и взор върху света, да не се боите да излизате от зоната си на комфорт и тогава всичко ще се получи.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР