Принц Уилям имаше изненадваща реакция, след като Меган Маркъл беше

...
Принц Уилям имаше изненадваща реакция, след като Меган Маркъл беше
Коментари Харесай

Изненадваща реакция на принц Уилям след сравнението на Меган Маркъл с принцеса Даяна

Принц Уилям имаше изненадваща реакция, откакто Меган Маркъл беше съпоставена с принцеса Даяна по време на скорошното й посещаване в Нигерия, настояват осведомени.

Докато посети страната в Западна Африка с принц Хари по-рано този месец, херцогинята на Съсекс носеше елементарна златна огърлица, сходна на тази, която Даяна носеше по време на личното си пътешестване с настоящия крал Чарлз през 1990 година Втора огърлица Съобщава се, че носеното от Меган диамантено кръстче в миналото е принадлежало на майката на брачна половинка й, Даяна, макар че източник, непосредствен до починалата принцеса на Уелс, сподели, че те „ въобще не са разпознали [огърлицата] “.

Твърди се, че сравнението с Даяна е било подложено на критика от Уилям, за който се споделя, че е „ обезпокоен “ от това по какъв начин Меган е „ показана като актуалната версия “ на починалата му майка, твърди източник. Вътрешният човек твърди, че Уилям не желае да „ лиши Хари от правото да чества наследството на майка им “, само че се споделя, че не е удовлетворен от това да я сравня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР