Надежда Нейнски коментира завръщането на Васил Божков в България и

...
Надежда Нейнски коментира завръщането на Васил Божков в България и
Коментари Харесай

Нейнски каза голяма истина за Божков! Разкритието

Надежда Нейнски разяснява завръщането на Васил Божков в България и появилите се информации за негови връзки с Евгений Пригожин.

" Забравя се един факт, а точно - че Васил Божков е включен в листата " Магнитски ".  Включването там, а вие знаете, че Англия също се причисли към тази глоба, не трябва да има никакви подозрения, че не предстои тази глоба, или причините и доказателствата по нея, не са събирани от вестници. Нещо повече - в България имаше опит за основаване на подобен закон, който не беше изработен по най-хубавия метод и концепцията се компрометира. Но един подобен закон би дал опция и на упрекнатите и на страната да намерят истината
-->
 Тоест, едните могат да се защитят, да извадят доказателства от двете страни и да се обясни какво стои зад тези подозрения. Пак споделям, този закон по необясними аргументи не беше изработен по метода, по който би трябвало, и тематиката беше свалена от дневния ред. За мен това нещо има подтекст.

Но това, което се приказва, за вероятни връзки на Божков с Пригожин визира доста повече от националната политика, тук към този момент е наранена геополитиката, тъй като няма подозрение, че империята на Пригожин, който може да е погубен или умрял, само че това, което той съставлява, продължава да съществува, тъй като " Вагнер " е доста огромна икономическа организация, която с изключение на в Украйна, работи и в Афика. И знаете, че тя беше основана като частна войска от службите за сигурност в Русия, с цел да обслужва съветските имперски ползи ", сподели тя в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Няма по какъв начин да има домашна договорка по геополитически въпрос. Какви са претекстовете Васил Божков да се върне в България, аз не мога да ги разясня. Сделка няма по какъв начин да има по обвиняванията, свързани със закона " Магнитски ". Защото това, което изтича като информация, демонстрира явно, че той е обект на доста други проучвания, отвън тези, които са на територията на България. Във всички случаи се оказва, че той от дълго време е надскочил националните лимити във връзка с неговите бизнес контакти, а нищо чудно и политически ", съобщи още Нейнски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР