Служебното правителство незабавно да отмени решението си за изграждане на

...
Служебното правителство незабавно да отмени решението си за изграждане на
Коментари Харесай

И Пеевски иска отмяна на решението за частна детска болница. ПП-ДБ внасят сигнал в ДАНС и прокуратурата

Служебното държавно управление неотложно да анулира решението си за създаване на частна детска болница, изиска съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски в позиция, публикувана от пресцентъра на Движението. От ПП-ДБ също сегашна в своя позиция за анулация на решението и заявиха, че ще внесат сигнал в прокуратурата и ДАНС за инспекция на изискванията, при които е издадено разрешението, както и на разбора на потребностите от откриване на частната болница, който е осъществен.

" Българските жители би трябвало да научат кой подведе Министерски съвет да вземе сходно решение и чии лобистки ползи обслужи. Хората би трябвало да знаят за какво и по какъв начин се вземат решенията, които засягат най-ценния капитал за бъдещето на страната - нашите деца “, се споделя в позицията на Движение за права и свободи.

Държавата не би трябвало да абдикира от основната си отговорност - запазване на здравето и живота на децата, написа още в декларацията. В умозаключение се показва, че се слагат разграничителни линии, тъкмо сега, в който е нужно обединяване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР