Нова метеорологична карта на Met Office показва точните области, в

...
Нова метеорологична карта на Met Office показва точните области, в
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Картата на Метеорологичната служба показва точно къде ще цвърчи при високи температури от 18C – докато в други райони има проливни дъждове

Нова метеорологична карта на Met Office демонстрира точните области, в които ще има високи температури от 18C, до момента в който други места страдат от проливни дъждове.

Очаква се гръмотевични стихии да спрат ненадейно късото слънчево време в южните елементи на Англия и Уелс, което накара метеорологичната работа да издаде две жълти предизвестия за времето.

Прогнозира се мощен дъжд защото се чака бурите да ударят югозападната част и Уелс от 20:00 ч. в сряда до 8 ч. сутринта в четвъртък, като югоизточна Англия ще бъде наранена от 23:00 ч. до 6:00 ч. сутринта. Заплахата от гръмотевични стихии идва, защото доста елементи се радват на къс интервал на слънчево време.

Картите на Met Office демонстрират гръмотевични стихии, които обгръщат големи елементи от Южна Англия и Уелс през уикенда. Националният синоптик предизвестява, че бурите могат да доведат до спиране на пътуването и някои наводнения. Неговият съвет гласи: „ Вероятни са гръмотевични стихии от време на време по-късно довечера и през нощ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР